Blogcikkek a világ minden területéről.

Érdekes cikkeket olvashat rengetek szolgáltatásról és lehetőségekről.

Olcsó limuzin bérlés Budapest

Ha limuzint bérelünk, akkor fontos számunkra hogy lehetőség szerint olcsó is legyen. Viszont sajnos az olcsó limuzin bérlés nem feltétlenül jelent jó megoldást. Mint minden téren itt is számít az, hogy nem mindig jó az ami olcsó.

Nagyobb társaságok szállitását is meg tudjuk oldani, flottánk legujabb büszkesége a Ford Party Limo, egy hatalmas Góliát széles, hosszú, magas, olyan Amerikai, ilyen biztos, hogy nem jön szembe az utakon.

A limuzinnal való közlekedés hagyománya az USA-ból ered, amely megtestesítette a luxust és az eleganciát. A limuzinok kezdetben négyajtós, négy vagy öt személyes autókat jelentettek, de hamar megjelent a kétajtós változata is, ezt aztán kupénak nevezték el. A közszolgálati (rendőrségi, tűzoltósági, taxi stb.) vagy hivatalos, céges személyautók legtöbbje szintén limuzin változatú volt. Magyarországon az 1990-es évekig a „lépcsős hátú” kialakítású járműveknél használták leggyakrabban ezt a meghatározást.

A limuzin a klasszikus autóforma, ez a karosszériaváltozat terjedt el leghamarabb, és talán ebből készült a legtöbb autó az autógyártás történetében. Általában nyújtott kivitelű, luxus felszereltségű autó a limuzin, vagy rövidebben nevén „limó”. Belső felszereltségét tekintve pedig ma már teljesen alapvetőnek mondható a bőr ülés, a mini bár, az LCD kijelzős tévé, a sötétített ablakok tetőablakkal, hangulatvilágítás, és a klíma. Mára már szerencsére mindenki számára elérhetővé vált a limuzin bérlés.

Számtalan programra lehet limuzin bérlést vagy hummer limuzin kölcsönzést kérni. Talán a legnépszerűbb a fiatalok körében a bulikba szállítás szórakozóhelyek elé, hisz nagyon látványos ahogy egy Hummer limuzin leparkol és a sorban álló tömeg néz, hogy vajon ki száll ki a limoból. Nagyon sok lánybúcsúra bérlik a rózsaszín Hummer h3 limuzint, illetve legénybúcsúkra a fehér Lincoln limuzint, de aki egy kicsit extrábbra vágyik, vagy nagyobb a baráti köre az extra Hummer limuzin bérlést választhatja.

Elmondhatjuk, hogy Magyarországon egyedülálló gépparkkal rendelkezünk a Hummer limuzin kölcsönzés terén és jelenleg nincs olyan versenytársunk a piacon,  aki hasonló minőségű szolgáltatást tudna nyújtani. Limuzinjaink sok extrával vannak felszerelve, mind külsőleg és belsőleg.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 55
Tegnapi: 72
Heti: 500
Havi: 1 137
Össz.: 13 969

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Olcsó limuzin bérlés
Blogcikkek a világ minden területéről. - © 2008 - 2018 - blogcikkek.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »