Blogcikkek a világ minden területéről.

Érdekes cikkeket olvashat rengetek szolgáltatásról és lehetőségekről.

Lakásfelújítás

Két dolgot lehet biztosan állítani: minden a szervezésen múlik, de előtte mindenképpen tervezni szükséges. Feladatokat, hogy tudjuk, kit kell bevonni a munkába. Sorrendet, hogy a lehető legkevesebb időt kelljen porban, koszban eltölteni. Kiadásokat, hogy senkit se érhessen meglepetés a lakásfelújítás végén.

A Szívós Team egy olyan építőipari szakemberekből és szakmai cégekből álló csapat, mely azért jött létre, hogy a megrendelői igényekre gyors és hatékony megoldásokat tudjon nyújtani a lakásfelújítás területén.

Fő profilunk a teljes körű lakásfelújítás, családi ház felújítás illetve generálkivitelezés. A mi álláspontunk szerint nem érdemes több szakembert és több, egymástól külön álló céget megbízni a lakásfelújítással, mert ahogy mondani szokták, sok bába között elvész a gyermek. És ez minden szinten igaz a lakásfelújításra is. Amikor külön embert bízunk meg a bontás, burkolás, a lakásunk víz- gáz- fűtésrendszere rendbe hozatala elvégzésével, de a festés és tapétázás egy negyedik kivitelező által lesz elvégezve, akkor nem csak anyagilag lesz nehezebben kontrolálni, de a végén –a tapasztalat legalább is ezt mutatja- nem azt kapjuk, amit elképzeltünk. A másik fontos szempont az esetleges későbbi hibák előfordulása esetén, a Megrendelő nem tudja megállapítani, hogy az adott hibáért ki a felelős. Ezért fontos hogy a lakásfelújítás egy kézben legyen azaz meg legyen egy személyben az esetleges hibákért a felelős. Cégünk által elvégzett lakásfelújítás esetén 5év írásban vállalt garanciát válallunk. Sokkal hatékonyabb, mikor egy szakember megérti az ön elképzeléseit és elvásásait, majd az alatta dolgozok, elvégeznek minden teendőt.

Nem állítjuk, hogy nem lesz némi felfordulás vagy, hogy nem kell plusz időt fordítania a lakásfelújításra, azonban a feladatok nagy részét elvégezzük Ön helyett. Tény, hogy a lakásfelújítás nem a legtisztább munka, viszont azt megígérhetem, hogy a végén csak annyit kell takarítania, mint egy szokásos nagytakarításkor. Ráadásul, ha szükséges, akkor partner cégeink közül ajánlhatunk valakit, aki kimondottan lakások, irodák takarításával foglalkozik.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 19
Tegnapi: 72
Heti: 464
Havi: 1 101
Össz.: 13 933

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Lakásfelújítás
Blogcikkek a világ minden területéről. - © 2008 - 2018 - blogcikkek.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »