Blogcikkek a világ minden területéről.

Érdekes cikkeket olvashat rengetek szolgáltatásról és lehetőségekről.

Reluxa és Szalagfüggöny

Korunk reluxáinak lakkozását már beégetik, ezért nem fakulnak meg, mint régebben gyártott társaik. Az alumínium lamellák tartóssága pedig szakszerű, gondos használat mellett, szinte örök életre szól. A reluxa leggyengébb pontja a zsinór, amely tapasztalatok alapján, átlagos használat mellet, még így is legalább nyolc-tíz évig kitart, cseréje pedig gyors, egyszerű, és olcsó művelet.
Ha pedig figyelembe veszünk olyan egyéb előnyös tulajdonságokat is, mint például azt, hogy egy reluxát egyszerűbb takarítani, az ablakon kívül felszerelt redőnnyel ellentétben, vagy, hogy üvegpálcás reluxa esetén az ablakot nem kell megfúrni, és hogy reluxa épp úgy szerelhető normál, mint ferde vagy bukó ablakra is, talán nem is olyan nehéz a választás: reluxa, semmi más.

Szalagfüggöny az árnyékolás, a redőny és roló beltéri alternatívája. A szalagfüggöny a belső árnyékolók méltán egyre népszerűbb megoldása. Elegáns szalagfüggönyeink egyaránt alkalmasak irodák, közintézmények ablakainak fedésére, de meghitt családi otthonok belső árnyékolására, díszítésére is kiváló. Gyakran redőny szerelés helyett szalagfüggöny szerelést kérnek tisztelt megrendelőink. Szalagfüggöny nélkül egy modern iroda, ügyfélszolgálat elképzelhetetlen. Több mint száz féle textilünk közül mindenki könnyedén megtalálja az elképzelésének megfelelőt.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 50
Tegnapi: 72
Heti: 495
Havi: 1 132
Össz.: 13 964

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Reluxa
Blogcikkek a világ minden területéről. - © 2008 - 2018 - blogcikkek.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »